Adviseur online platform openbare ruimte

Wageningen, Nederland
Vacature is vervallen
82 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 4500 per maand
Categorie: Bouw, Ontwikkeling
Branche: Architectuur en ruimtelijke ordening
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Wat maakt werken als adviseur bij Greenpoint uniek?
  • Greenpoint is hét online platform voor het beheer van de openbare ruimte.
  • Werken in een gezellig, klein team met een groot klantenbestand.
  • Serieuze ontwikkelingsmogelijkheden!
Wat ga jij als adviseur bij Greenpoint doen?
Jij en je collega’s staan voor een uiterst flexibele cloudapplicatie met een centrale database die altijd en overal toegankelijk is. Een tijdloos concept. Als adviseur neem je klantvragen aan en geef je advies over het gebruik van Greenpoint. Je organiseert gegevensinwinning en- beheer en neemt deel aan verschillende project- en werkgroepen. Je analyseert data en presenteert de data in dasboards en adviesrapporten. Ook wissel je gegevens uit met externe samenwerkingspartners om je klanten zo goed mogelijk te adviseren.
 
Waar ga je werken?
Het bedrijf heet Greenpoint en maakt Greenpoint: een online platform en de opvolger van het traditionele BOR-systeem. Meer dan 50 gemeenten en een snel groeiend aantal aannemers en andere organisaties weten al waar dat voor staat: een uitermate flexibele en innovatieve oplossing voor het beheren van de openbare ruimte, van een even flexibel en innovatief team.
 
Greenpoint is gevestigd in het centrum van Wageningen en samen met je 10 collega’s ga je vanuit daar dagelijks op pad richting overheden en private partners. Centraal staat om alle partijen altijd en overal toegang tot actuele informatie te bieden.
 
Wie ben jij? 
Jij werkt nu als junior adviseur, ontwerper, gegevensbeheerder of werkvoorbereider en wil je graag verder ontwikkelen als adviseur in de wereld van infra en groen. Je bent een spontane, initiatiefrijke collega en een echte teamspeler. Als adviseur ondersteun je de projectleider en samenwerking is de kracht van Greenpoint. Je hebt een relevante HBO-of WO achtergrond en minimaal 1 jaar werkervaring in projecten uit de wereld van infra, groen en/of bodem (bijv. vanuit werkvoorbereiding en/of advies). Je beheersing van het Nederlands is goed (spreken en schrijven) en je hebt gevoel bij de mogelijkheden van datagebruik in de praktijk.
Je zoekt een fulltime baan en bent in staat om minimaal 3 dagen per week vanuit Wageningen te werken. De werktijden zijn in overleg flexibel in te delen.
 
Beloning
Wat Greenpoint betreft begin jij het liefst gisteren. Afhankelijk van je achtergrond ontvang je:
  • Een salaris tussen de 2.500 en 4.500 euro;
  • een nette reiskostenvergoeding;
  • en een winstdelingsregeling die op kan lopen tot 20%.
Als nieuwe collega krijg je optimale begeleiding en coaching en een intern traineeship voor het gebruik van Greenpoint. Ook krijg je een ruim opleidingsbudget om te blijven groeien, bijvoorbeeld naar de functie van projectleider. PP personeelsdiensten ondersteunt Greenpoint in de werving, je komt direct bij Greenpoint in dienst.
 
Spreekt bovenstaande informatie je aan, solliciteer dan nu!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Algemeen