Productiemedewerker met ambitie!

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
344 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2200 per maand
Categorie: Technici, Grafische Techniek
Branche: Kunststoffen
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wat ga je doen als Productiemedewerker in de regio Nijmegen?
Allereerst is er geen functietitel die deze functie volledig kan beschrijven. Ja, je gaat je bezig houden met het bedienen van de verschillende grafische machines waarmee bestikkeringen worden gemaakt. Echter komt er zoveel meer bij kijken! De machines zijn computergestuurd. De juiste order dient eerst gecreëerd te worden, vervolgens gaat deze naar de computer die bij de machine hoort waarna de machine het gewenste product maakt.

Welke producten ga je maken? Wel eens in een groot woonwarenhuis geweest waar je op productcode je eigen tuinstoel of kamerlamp uit het magazijn moet zien te vinden? In een fabriek geweest waar je tussen de gele lijnen moet lopen? Of in een logistieke omgeving verschillende aanduidingsborden tegengekomen? Juist, dat is dus van onze opdrachtgever!

Naast Productiemedewerker ben je ook Logistiek Medewerker of Expeditie Medewerker. Wanneer nodig zorg je namelijk ook dat alles op de juist plek komt te liggen zodat het vervoerd kan worden naar de klant. Of bijvoorbeeld wanneer er voorraad geleverd wordt, dient dit ook op de juiste plek in het magazijn te komen.

Naast de variërende werkzaamheden mag jij zelf ontwikkelen en groeien in de functie. Verbetervoorstellen, slimme oplossingen of creatieve ideeën worden erg gewaardeerd!

De beloning
Bij onze opdrachtgever word je goed beloont!

  • Salaris van €1.800 - €2.200 bruto per maand (fulltime en op basis van ervaring)
  • 25 vakantiedagen
  • PB (Persoonlijk Bonusplan) waarin je ruim 2 extra maandsalarissen kan verdienen bovenop je salaris!

Dit alles is voor jou zodra je de proeftijd van één maand succesvol doorloopt. Solliciteer snel want je mag in ieder geval per 1 mei beginnen!

Waar ga je werken?
De opdrachtgever bestaat al sinds 1980. Het werd opgericht in Nijmegen.Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een internationale specialist op het gebied van vloermarkering en locatie-aanduiding. In 2011 is het bedrijf verkocht aan de huidige directie. Ook onder de nieuwe leiding zijn ze doorgegaan met het versterken van de posities die het heeft in de markten waarin het actief is. Kortom, een middelgroot bedrijf waar samen het verschil wordt gemaakt!

Per 1 mei gaat er iemand starten. Wil jij dit zijn? Solliciteer dan nu!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Productie