productieleider Erlecom

Erlecom, Nederland
Vacature is vervallen
377 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2900 - 3250 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

De wereld van Wienerberger is een bijzondere plek waar je merkt dat keramiek leeft! Vol toewijding wordt er dagelijks gewerkt met het authentieke en oer-Hollandse product keramiek. Dit vanuit het hoofdkantoor in Zaltbommel en 19 productielocaties door Zuid-Oost Nederland.

Als productieleider geeft je direct leiding aan 10 productiemedewerkers in een 2 ploegendienst op onze fabriek in Erlecom.

Wat ga je als productieleider in Erlecom doen?
Jij gaat Leiding geven aan de productie en zorgt voor realisatie en kwaliteitsbewaking van de productie. Verder ga jij een bijdrage leveren aan de optimalisatie van de productie processen m.b.t. o.a. kwaliteit, inzet, grondstoffen, arbo en energie. Ook zorg je voor een correcte naleving van de arbo- en milieuvoorschriften. Als laatst zorg jij voor diverse personele aangelegenheden (o.a. voeren van functioneringsgesprekken, ontwikkeling en opleiden van personeel) en aanvullende administratieve taken, inkoop hulp- en toeslagstoffen.

Wie ben jij?
Jij bent ervaren in het leidinggeven in een productieomgeving (kennis en ervaring met keramiek is een pré). Verder ben je bereid tot verdere vakgerichte ontwikkeling en heb je mbo werk- en denkniveau. Jouw persoonlijkheid wordt omschreven door de volgende begrippen: aansturend, bouwend, communicatief, onderzoekend en organisatorisch. Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat biedt Wienerberger jou?
Naast een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring bieden wij:

  • 30 verlofdagen;
  • 10% ploegentoeslag;
  • 3% eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO voor de Nederlandse baksteenindustrie;
  • Pensioen bpf-bouw 50/50;
  • 8% vakantiegeld;
  • Personeelsverzekeringen met collectiviteitskorting;
  • Producten met belastingvoordeel o.a. fiets en privé computer, tablet.

Waar ga jij als Productieleider aan de slag?
Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen.

Wienerberger beschikt in Europa over tal van productielocaties. In Nederland zijn er 19 productielocaties waar ruim 850 medewerkers werkzaam zijn. Wereldwijd heeft Wienerberger meer dan 16.500 medewerkers in dienst.


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Wienerberger Erlecom
Erlecomsedam 110, 6577 JE ERLECOM, Nederland
0 openstaande vacatures
Tags
Tags
Productie