Productieleider (m/v)

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
388 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3250 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Productieleider (m/v)

Wil jij als productieleider werken binnen een echt familiebedrijf? NAF-VSM produceert al 67 jaar kwalitatief hoogwaardige glasproducten voor de farmaceutische en cosmetische industrie en is op zoek naar versterking! Ze zijn internationaal georiënteerd en de klanten bevinden zich dan ook over de hele wereld.

Wat ga jij als productieleider bij NAF-VSM in Nijmegen doen?
Als productieleider bij NAFVSM ben je werkzaam op de productie afdeling en val je direct onder de technisch directeur. Op de vloer geef je leiding aan 10 tot 20 productiemedewerkers. Samen met de productieplanner verzorg je de planning en der voorbereidingen voor de producties.

Tijdens de producties verzorg en begeleid je de producties van de diverse soorten glasverpakkingen. Dit houd in dat er mechanisch, pneumatisch en proces technisch moet worden afgesteld en bijgesteld. Daarnaast houd jij je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve projecten die betrekking hebben op productiemiddelen en appendages op zowel mechanisch als automatiseringsgebied.

Verder ben je inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden zoals het assisteren van de natte productie (contract manufacturing) en de technische dienst. Onderhoudswerkzaamheden zullen ook uitgevoerd moeten worden.

Wie ben jij?
Je bent zeer accuraat en kan zelfstandig te werk gaan. Je combineert kennis en ervaring om het best mogelijke resultaat uit de mensen en de productie te halen. Jij gaat voor teamwork en kwaliteit! in aanvulling hierop heb jij:

  • Een hbo diploma
  • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende
  • Communicatief vaardig, goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je kunt overweg met computergestuurde systemen
  • Sterk in het overtuigen en positief beïnvloeden van collega’s

Waarom zou je als leidinggevende bij NAF-VSM gaan werken?
NAFVSM biedt jou de kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het uitbouwen van onze productiecapaciteit, efficiency en kwaliteit. Je komt te werken binnen een professionele, innovatieve en snel groeiende onderneming. Binnen NAFVSM zijn er ruime mogelijkheden voor eigen initiatief en ontplooiing. Je mag rekenen op enthousiaste collega’s, die zorgen voor een dynamische en informele werksfeer. 

Klinkt de vacature interessant? Neem dan snel contact op voor meer informatie of solliciteer direct!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
NAFVSM B.V.
Marialaan 108, 6541 RP Nijmegen, Nederland
0 openstaande vacatures
Tags
Tags
W&S
Vaardigheden
Vaardigheden
Teamleider
Productie