Technisch Inspecteur Inkomende Goederen

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
11 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 2900 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Drie redenen waarom deze vacature van Technisch Inspecteur Inkomende Goederen bij onze opdrachtgever in Wijchen een superbaan is:
  1. Je komt te werken bij een van de mooiste maakbedrijven van de regio.
  2. Zit je er op je plek? Dan is dit jouw nieuwe baan voor de lange termijn.
  3. Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving.
Wat ga je doen?
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van de Inkomende Goederen. Jij vindt uitdaging in het opzetten en onderhouden van methodieken en systemen voor registratie, analyse en afhandeling van deze Inkomende Goederen. Wat doe je zoal op een werkdag?
  • Beoordelen van inkomende goederen op basis van tekeningen, schema's en stuklijsten;
  • Je registreert de plaats en de hoeveelheid van de goederen in voorraadbeheersysteem, op basis van artikel- en/of ordernummers;
  • Je verricht de administratieve verwerking waaronder bijvoorbeeld de boekingen en afkeurrapporten van ontvangen goederen;
  • Het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van interne transportmiddelen.
De werktijden zijn doorgaans ma t/m vr van 07.30 tot 16.15 uur.
Je bent bereid om flexibel te werken en om indien nodig een avonddienst tot 00:30 te draaien of om de werkdag  om 6.00 uur te starten.
 
Wie ben jij?
Jij bent nu magazijn medewerker, logistiek medewerker, productiemedewerker of orderpicker met oog voor kwaliteit. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kennis van ERP/SAP (WMS) of een vergelijkbaar magazijnsysteem. Je hebt ervaring met de hef- en reachtruck en als je geldige certificaten hebt is dat een voordeel. Je vervoert kostbare lading! 
 
Jouw nieuwe werkgever
Het bedrijf waar je gaat werken zit in Nijmegen en heeft een magazijn in Wijchen. Dit wordt jouw werkplek. Er is voldoende parkeergelegenheid en vanuit Arnhem, Cuijk, Oss, Elst, Huissen en andere omliggende plaatsen ben je er binnen een half uur! PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Ook organiseren we leuke eindejaarsborrels en krijg je een uitgebreid kerstpakket!
 
Salaris
Het salaris past bij de functie en de ervaring die jij meebrengt. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in deze nieuwe rol en zelf richting te geven aan je carrière.
 
Solliciteren?
Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton. Ik bel eerst met je en plan vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall). Als we dan allebei nog steeds enthousiast zijn, stel ik je voor bij het bedrijf. Daarna mag je mogelijk op gesprek komen bij een van de teamleiders. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu!-
 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Algemeen