Financieel administratief medewerker 20-24 uur per week

Ede, Nederland
Vacature is vervallen
363 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 13,27 - 15 per uur
Categorie: Administratie
Branche: Kunststoffen
Uren per week: 20 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor HSV in Ede zoek ik een financieel administratief medewerker 20-24 uur per week. Bij voorkeur ben je dagelijks aanwezig (ma-vr), maar dit is bespreekbaar. 

Wat ga jij als financieel administratief medewerker bij HSV in Ede doen?
Jij als financieel administratief medewerker houdt je bezig met het verwerken van de volledige crediteurenadministratie en het verwerken van bankmutaties van meerdere HSV-bedrijven.
Daarnaast verricht je ondersteuning bij o.a. het voorbereiden van de betalingen, debiteurenbewaking en allerlei voorkomende werkzaamheden op de afdeling. De dagelijkse financiële administratie bijhouden en controleren vormt een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.
Waar kom je te werken? 
Bij HSV ‘the particle foam engineers’ weten ze alles van expandeerbare kunststoffen, bij jou waarschijnlijk beter bekend als piepschuim, maar ook het bijvoorbeeld het schuim waar de zool van je sneaker mee gemaakt is of bijvoorbeeld de isolatie van je verwarmingsketel.

De oplossingen van HSV vinden hun weg in de assemblage, in de logistieke keten, in auto’s, in vliegtuigen en op plaatsen waar je het niet verwacht.

Wie ben jij? 
Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en hebt bij voorkeur ook al enige ervaring opgedaan in een productie-omgeving. Je bent communicatief sterk, in het Nederlands maar ook in het Duits en Engels (in woord, geschrift is een pre). Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met (financieel) administratieve werkzaamheden. Je bent handig met het Office pakket, ervaring met Exact/Dynamics software is een pre. 

Je bent op zoek naar een parttime baan en woont in de regio Ede. 

Klinkt de vacature interessant? Neem dan contact op voor meer informatie of solliciteer direct!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
W&S
Vaardigheden
Vaardigheden
Nederlandse taal
Engels
Duitse taal