Plantmanager bij CrosbyIP in Ede

Ede, Nederland
Vacature is vervallen
345 dagen geleden
€ 5000 - 6000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Executive (SVP, VP, Department Head etc.)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Wat ga je doen als Plantmanager bij CrosbyIP?
Jij wordt verantwoordelijk voor CrosbyIP Lifting Clamps in Ede. In deze functie zoeken we een peoplemanager: je communiceert op verschillende niveaus zoals met je collega die lasser is of de operationeel directeur in België, jouw leidinggevende. Naast het managen van het resultaat en van de werknemers binnen CrosbyIP ben je ook financieel verantwoordelijk. Je rapporteert aan de operationeel directeur. Vooral in het begin wordt verwacht dat je drie á vier keer per maand naar het hoofdkantoor reist. In een later stadium is één keer per kwartaal voldoende.

Je staat hiërarchisch aan het hoofd van CrosbyIP. We zoeken juist iemand die in deze functie met beide benen op de grond blijft staan en alle neuzen in de juiste richting krijgt! Hier hoort een academisch werk- en denkniveau bij of HBO met tenminste een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een technische productieomgeving.

De beloning
Uiteraard hoort er een passende beloning de functie van Plantmanager:

  • Een salaris tussen de €5.000 - €6.000 bruto per maand (fulltime)
  • Laptop & mobiel
  • Leaseauto is onderhandelbaar
  • CAO Metaalbewerkingsbedrijf
  • 25 vakantie- en 13 ADV dagen.

Waar ga je werken?
CrosbyIP is onderdeel van de Crosby Group. De Crosby Group is al ruim 130 jaar actief in de heavy lifting industry. Ze zijn marktleider op het gebied van rigging, lifting en material handling applications. CrosbyIP staat voor Inter Product. Zij zijn al 50 jaar gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten en maten lifting clamps.

CrosbyIP in Ede telt 25 FTE. Het is een hechte organisatie met veel lange dienstverbanden. De operatie kent drie verschillende afdelingen:

  1. Lasserij/snijderij
  2. Verspaning
  3. Assemblage

Iedere afdeling wordt geleid door een voorman. Innovatie en ontwikkeling van het personeel staat hoog in het vaandel. Er is dus volop ruimte om hierin te ondernemen!

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie? Solliciteer dan nu!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
W&S