Health and Safety Manager NL

Boxmeer, Nederland
Vacature is vervallen
392 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 3000 - 4500 per maand
Categorie: Management
Branche: Biotechnologie
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Cobb Europe BV is het Europese dochterbedrijf van Cobb-Vantress Inc, één van de toonaangevende spelers in de vleeskuikenfokkerij wereldwijd.

Het hoofdkantoor van Cobb-Vantress Inc is gevestigd in de Verenigde Staten en het Europese hoofdkantoor in Colcheste (Engeland). Het verkoopkantoor voor Nederland is gevestigd in Boxmeer. In Herveld bevindt zich een van zes basisfokbedrijven ter wereld.

 

Wij zijn voor Cobb op zoek naar een enthousiaste collega die invulling wil gaan geven aan de Health & Safety rol binnen de organisatie. Deze functie is een nieuwe functie binnen de groeiende organisatie. Je krijgt daarom volop ruimte om invulling te geven aan deze zelfstandige rol. Eén ding is zeker: er is genoeg uitdaging! De standplaats voor deze functie is Boxmeer, maar je zult ook een deel van jouw tijd doorbrengen in het basisfokbedrijf in Herveld, andere buitenbedrijven in Nederland en incidenteel reizen naar Engeland.

Wat ga je doen als Health & safety manager bij Cobb?
In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor het opstellen- en advieren over het H&S beleid binnen onze organisatie. Dat doe je niet helemaal alleen; in deze functie maak je deel uit van een internationaal team: je rapporteert aan de Europese H&S manager (gevestigd in Engeland), diegene zal tevens jouw inhoudelijke sparringpartner zijn, en samen kunnen jullie een gezamenlijke aanpak bedenken. Verder zul je nauw samenwerken met het managementteam in Herveld en is het bouwen van relaties een belangrijk onderdeel van de functie. Het is jouw verantwoordelijkheid om te voldoen aan de wetgeving op gebied van veiligheid en te zorgen voor een optimaal veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Je zorgt voor duidelijke procedures, maar zult ook zo nu en dan je overall aan trekken om in de stal onveilige situaties aan te pakken of medewerkers te adviseren. Natuurlijk zul je bepaalde doelstellingen mee krijgen, maar omdat jij de expert bent op het gebied van health & safety, krijg je ook veel vrijheid in het bepalen van jouw projecten en prioriteiten.

Wie ben jij?

  • Gezien de zelfstandigheid van de functie vraagt Cobb minimaal enkele jaren ervaring op het gebied van H&S/ arbo/ KAM;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in schrijven en spreken;
  • Pro activiteit: je ziet het werk liggen en komt met verbetervoorstellen;
  • Creativiteit: je weet op creatieve wijze oplossingen te vinden voor de organisatie;
  • Communicatie: je komt overtuigend over en weet het belang van veiligheid over te brengen naar jouw collega’s.

Vanwege de biosecurity regels is het thuis hebben van gevogelte of kippen niet toegestaan. Bij een bezoek aan de bedrijven maakt indouchen en het dragen van werkkleding onderdeel uit van het werk.

Wat bieden wij?
Een vaste functie bij Cobb binnen een internationaal team met veel vrijheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Cobb is een stabiele werkomgeving en biedt uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
W&S
Vaardigheden
Vaardigheden
Engels