Projectleider

Wageningen, Nederland
Vacature is vervallen
82 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 3000 - 5000 per maand
Categorie: Bouw, Ontwikkeling
Branche: Architectuur en ruimtelijke ordening
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Wat maakt werken als projectleider bij Greenpoint uniek?

  • Werken in een gezellig, klein team met een groot klantenbestand.
  • Ruime span of control, veel vrijheid!
  • Greenpoint is hét online platform voor het beheer van de openbare ruimte.
Wat ga jij als medewerker online platform bij Greenpoint doen?
Actuele en betrouwbare gegevens zijn onmisbaar voor wie werkt aan het ontwerp, de realisatie en beheer van de openbare ruimte. Greenpoint is hét online platform voor het beheer van de openbare ruimte. Als projectleider heb je contacten met klanten en bouw je verder aan een netwerk van goede relaties. Het onderzoeken van de informatie in de werkprocessen bij beheerders en het overdragen van oplossingen aan gebruikers is een belangrijke taak. Binnen het team speel je een rol bij het opstellen van ontwikkelprogramma’s voor nieuwe software en toepasbaarheid in de praktijk. Je bent van A-Z verantwoordelijk voor je projecten, financieel en organisatorisch. Je ondersteunt en stuurt waar nodig je collega’s, neemt deel aan project- en werkgroepen en geeft wervende presentaties. 
 
Waar ga je werken?
Het bedrijf heet Greenpoint en maakt Greenpoint: een online platform en de opvolger van het traditionele BOR-systeem. Meer dan 50 gemeenten en een snel groeiend aantal aannemers en andere organisaties weten al waar dat voor staat: een uitermate flexibele en innovatieve oplossing voor het beheren van de openbare ruimte, van een even flexibel en innovatief team.
 
Greenpoint is gevestigd in het centrum van Wageningen en samen met je 10 collega’s ga je vanuit daar dagelijks op pad richting overheden en private partners. Centraal staat om alle partijen altijd en overal toegang tot actuele informatie te bieden.

Wie ben jij?
Als projectleider werk je efficiënt en gestructureerd. Je kunt mensen met elkaar verbinden, snel schakelen, bent doortastend en resultaatgericht. Je hebt een relevante HBO- of WO- achtergrond en je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in projecten uit de wereld van infra, groen en/of bodem. Je hebt overtuigingskracht: je weet de klant te overtuigen van je ideeën en kunt deze ook goed verwoorden op papier. Je zoekt een fulltime baan en bent in de gelegenheid om minimaal 3 dagen per week vanuit de locatie in Wageningen te werken. Werktijden zijn (in overleg) flexibel in te delen. 
 
Beloning
Afhankelijk van je achtergrond ontvang je:
  • een salaris tussen de 3.000 en 5.000 euro;
  • een nette reiskostenvergoeding;
  • een winstdelingsregeling die op kan lopen tot 20%.
Als nieuwe collega krijg je optimale begeleiding en coaching en een intern traineeship voor het gebruik van Greenpoint. Ook krijg je een ruim opleidingsbudget om te blijven groeien, bijvoorbeeld naar de functie van adviseur. PP personeelsdiensten ondersteunt Greenpoint in de werving, je komt direct bij Greenpoint in dienst.

Spreekt bovenstaande informatie je aan, solliciteer dan nu!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Algemeen