Expeditiemedewerker

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
400 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 9,82 - 11 per uur
Categorie: Productie, Ondersteunende Functies
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Evers Specials is de grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten in Europa. Dit bijzondere Nijmeegse bedrijf is opgericht in 1962 en telt ruim 100 medewerkers. Evers Specials levert dagelijks taugé en andere kiemgroenten in grote delen van Europa. Omdat de producten niet-seizoensgebonden zijn, levert Evers Specials het product het hele jaar door. Dit houdt in dat de productie dag-in-dag-uit doorgaat en daar heb je goede mensen voor nodig!

In deze functie ben je een verlengstuk van de logistieke afdeling en de schakel tussen logistiek en productie. De wereld van de vershandel is een hectische wereld, en jij draagt jouw steentje bij om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Hieronder valt uiteraard een vlekkeloos verloop van de orderpicking, maar heb je bijvoorbeeld ook direct contact met onze leveranciers. Je signaleert mogelijke problemen en lost ze op. Je zorgt voor orde en netheid op de expeditie. Daarnaast werk je zo nodig ook mee in de productie. 

Het betreft een dagdienstfunctie. Je werkt van 7-15 uur en je werkt om de week op zaterdag (4 om 6 dagen): 
week 1 ma t/m za week 2 di t/m vr.
In het begin zullen het ook meer avonddiensten zijn i.v.m. inwerken. 


Je begint met een uitzendovereenkomst en bij goed functioneren kan je een dienstverband bij Evers krijgen. Het is een baan voor de lange termijn!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
productie
Productie
Vaardigheden
Vaardigheden
productie
Nederlandse taal