Medewerker HRM parttime- 20 uur

Ede, Nederland
Vacature is vervallen
377 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 2500 - 2800 per maand
Categorie: Management en Administratie
Branche: Kunststoffen
Uren per week: 20 - 20
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Waar kom je te werken? 
Bij HSV hebben ze een passie voor kunststoffen. Ze weten ze alles van expandeerbare kunststoffen, bij jou waarschijnlijk beter bekend als piepschuim, maar ook het bijvoorbeeld het schuim waar de zool van je sneaker mee gemaakt is of bijvoorbeeld de isolatie van je verwarmingsketel. Ze hebben tevens alles in huis voor de ontwikkeling van (harde) kunststofonderdelen, zoals kinderglijbanen, dasboards en vouwstoelen.  De oplossingen van HSV vinden hun weg in de assemblage, in de logistieke keten, in auto’s, in vliegtuigen en op plaatsen waar je het niet verwacht!

Wat ga jij als Medewerker HRM bij HSV in Ede doen? 
Je bent gespreks- en sparringpartner van de personeelsmanager met betrekking tot alle HRM-vraagstukken. HSV groeit en waar mogelijk neem jij een aantal taken over. Dit kunnen administratieve, operationele taken zijn maar ook bepaalde projecten. Samen met de personeelsmanager werk je aan een optimaal efficiënte personeelsadministratie en structuur van deze processen.

Het betreft een vacature voor maximaal 20 uur in de week, bij voorkeur te verdelen over 5 ochtenden.

Wie ben jij? 
Je voelt je thuis in een productie-omgeving en hebt hier bij voorkeur ook al enige ervaring opgebouwd. Je bent communicatief sterk en hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van personeel en arbeid. Je beschikt over actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en hebt reeds ervaring opgedaan met het ontwikkelen en implementeren van HRM-beleid. Je bent in staat om te schakelen tussen de adviserende/ strategische en operationele taken van deze functie. Ervaring met loonadministratie is een pre.

Wat bieden wij?
HSV is een plezierige en betrokken werkgever. De organisatie heeft een heldere structuur en er is een informele werksfeer.

Klinkt de vacature interessant? Neem dan contact op voor meer informatie of solliciteer direct!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
W&S
Vaardigheden
Vaardigheden
Nederlandse taal