Ambulant gezinsbegeleider

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
377 dagen geleden Vast € 2448 - 3100 per 4 weken
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Geestelijke Gezondheidszorg
Uren per week: 8 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

PP personeelsdiensten verzorgt de werving van deze vacature voor haar opdrachtgever Prolis. Je sollicitatie wordt direct doorgezet naar Prolis. Voor eventuele vragen over de vacature of de organisatie kun je ook direct contact opnemen met Prolis, de telefoonnummers staan onderaan deze vacature.

 

Prolis biedt als zorgaanbieder specialistische ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren (6 t/m 24 jaar) en hun ouders. Wij bieden zorg op maat bij de cliënt thuis waar we werken aan de door ons samen opgestelde doelen, zoals leren omgaan met emoties en zelfstandigheidsbevordering.

 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in gezinnen waarbij er sprake is van psychosociale – of psychiatrische problematiek bij één van de gezinsleden. Bereikbaarheid en flexibiliteit is voor onze cliënten belangrijk. Daarom kunnen de werktijden ook ‘s avond en een enkele keer in het weekend vallen. Als begeleider draag je zorg voor het opstellen en uitvoeren van een begeleidingsplan waarin heldere doelen en acties geformuleerd staan.

Wij werken intensief samen met het eigen netwerk van onze cliënten, sociale wijkteam, huisartsen en andere kleine organisaties. Op deze manier kunnen wij voor onze cliënten snel passende expertise inschakelen. Het onderhouden van contact met school, werk en vrijetijdsbesteding is een onderdeel van de begeleiding.

 

Wie zij zoeken?
Wij zoeken een energieke collega met een frisse kijk op ambulant werken met gezinnen.

Je hebt minimaal een agogische of verpleegkundige HBO opleiding en tenminste  2 jaar stage- of werkervaring in het ambulant werken

 

Prolis is in het bijzonder op zoek naar collega’s met ervaring in de psychiatrie, MST, IPG, MDFT, oplossingsgericht werken, Sociale vaardigheidstraining, Rots en Water trainers.

Het feit dat je zelfstandig op pad gaat, vraagt van jou een stevige ruggengraat, zelfreflectie en een daadkrachtige aanpak. Je bent in staat een evenwicht te vinden in professionele nabijheid, sturen, loslaten, begrenzen en ondersteunen. Je hebt een coachende positieve houding, bent geduldig, creatief en consequent zowel naar collega’s als naar cliënten. Tevens ben je SKJ geregistreerd. De werktijden zijn zowel overdag als in de avonden en soms in het weekend.

 

Wat bieden ze?
Je komt te werken in een enthousiast team, van deskundige collega’s met verschillende achtergronden zoals de psychiatrie en jeugdzorg.

Persoonlijk, bevlogen, gecommitteerd en ondernemend; dat kenmerkt de cultuur van Prolis.

Samen streven we naar het beste resultaat en een goede samenwerking met onze cliënten en verwijzers. Omdat we volop in ontwikkeling zijn, bieden we veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, terwijl je samen met ons verder bouwt aan een mooie organisatie.

 

De aanstelling is per direct en voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. De verloning en personele administratie word verzorgd door PP personeelsdiensten. Wij hanteren de CAO GGZ FWG 45/50 als leidraad in onze faciliteiten en bieden een marktcomform salaris. Het aantal uren (minimaal 8) bespreken we graag in overleg, schroom niet te bellen voor meer informatie.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

 

Herken je jezelf in dit profiel en wil je wat meer informatie?

Robbert Hofman 06 21426030

Wesley Hekhuizen 06 18296036
WWW.PROLIS.NL

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Prolis
GGZ
Gezinsbegeleider