Monteur regio Nijmegen/Ede - veel mogelijkheden!

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
468 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2400 - 3200 per maand
Categorie: Overig
Branche: Machines
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wat vind jij belangrijk in een baan? Dat is wat ons interesseert. Wij hebben meerdere monteur vacatures open staan en bekijken graag samen met jou welke vacature het beste aansluit op jouw wensen. 

Wie ben jij?
Jij bent een monteur of starter met allround, elektro en/of mechanische kennis of werkervaring. Verder ben je enthousiast op zoek naar een nieuwe baan als monteur. Ook als je BBL-leerling bent nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Waarom PP personeelsdiensten?
Wij bieden jou een persoonlijke benadering en hebben oprechte interesse in jouw wensen. Hierdoor kunnen we samen de best passende baan voor jou vinden. Bovendien kom je direct in dienst bij je nieuwe werkgever en werk je op 1 locatie. Verder krijg je:

  • Een passend salaris
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • De keuze om te werken in dagdienst of ploegendienst
Wat ga jij als monteur doen?

Dat is afhankelijk van waar jij komt te werken. Je kan je bijvoorbeeld bezig gaan houden met het oplossen van storingen, uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, machines inspecteren of het maken van onderhoudsschema’s. Wat je gaat doen is afhankelijk van de baan en de organisatie die het beste bij jou past.

Heeft dit je interesse gewekt en ben benieuwd welke vacatures wij beschikbaar hebben? Neem dan snel contact op voor meer informatie!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Technisch