(Junior) machine en afvulproductie medewerker

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
388 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1772 - 2200 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

(Junior) machine en afvulproductie medewerker (fulltime - 2 ploegen dienst)
Wil jij als junior machine en afvalproductie medewerker werken binnen een echt familiebedrijf? NAF-VSM produceert al 67 jaar kwalitatief hoogwaardige glasproducten voor de farmaceutische en cosmetische industrie en is op zoek naar versterking! Ze zijn internationaal georiënteerd en de klanten bevinden zich dan ook over de hele wereld.

Wat ga jij als machine en afvulproductie medewerker bij NAF-VSM in Nijmegen doen?
Jij zorgt voor de werkvoorbereiding en assisteert bij het afstellen en opstarten van de machines. Tijdens de productie zorg je voor het laden en ontladen van de machines, bijstellen en bewaking van de productie. Bij de afvulproductie verzorg je het afvullen en sluiten van glasverpakkingen.

Tijdens het productieproces bewaak jij de kwaliteit aan de hand van de data van de camerasystemen of controleer je het vulgewicht en de sluiting. Tevens controleer jij de geproduceerde producten op bijv. reinheid, maatvoering en vormafwijkingen. Aan het einde van de productie verpak jij de producten zodat deze netjes bij de klant aankomen.

Het gaat om een dubbele functie in een 2 ploegen dienst. Dit houdt in dat je de ene week in de avond werkt en de week erop overdag.

Wie ben jij?
Je bent zeer accuraat en kan zelfstandig te werk gaan. Je combineert kennis en ervaring om het best mogelijke resultaat uit een productie te halen. Jij gaat voor kwaliteit!   Wat je ons verder te bieden hebt:

  • MBO werk- en denkniveau met redelijk technisch inzicht.
  • Mogelijkheid tot het volgen van een BBL opleiding.
  • Communicatief vaardig, goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt overweg met computergestuurde systemen.

Waarom NAF-VSM?
NAFVSM biedt jou de kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het uitbouwen van onze productiecapaciteit, efficiency en kwaliteit. Je komt te werken binnen een professionele, innovatieve en snel groeiende onderneming. Binnen NAFVSM zijn er ruime mogelijkheden voor eigen initiatief en ontplooiing. Zo is het bij ons mogelijk een BBL opleiding te volgen. Je mag rekenen op enthousiaste collega’s, die zorgen voor een dynamische en informele werksfeer. 

Deze functie start in de dagdienst (inwerk periode) en zal na een aantal weken overgaan in een 2 ploegendienst met ploegen van 08.00 – 17.00 uur en 17.00 – 24.00 uur. 

Klinkt deze vacature interessant? Neem dan snel contact op voor meer informatie of solliciteer direct!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
NAFVSM B.V.
Marialaan 108, 6541 RP Nijmegen, Nederland
0 openstaande vacatures
Tags
Tags
Productie
Vaardigheden
Vaardigheden
productie, Nederlandse taal, VMBO werk- en denkniveau,