Smit Transformatoren - Binnenwerkmontage 3 ploegen - Goede arbeidsvoorwaarden

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
23 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2400 - 3200 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Kom werken bij Royal Smit Transformatoren in Nijmegen. We hebben een gave vacature in de technische productie. Ook zonder technisch diploma kom je in aanmerking voor deze functie, al is technische ervaring dan wel een vereiste. Het hebben van een technische opleiding in combinatie met ervaring is natuurlijk een pré. 

Wie zoeken we?
Iemand met passie voor techniek. Iemand die er vol voor wil gaan! Eigenlijk is het heel simpel, we houden van mensen die actief werken, leergierig zijn en hart voor de zaak hebben. Of je nou monteur, logistiek medewerker, operator of iets totaal anders bent geweest, bel Marijn en kijk wat de mogelijkheden zijn bij Smit Transformatoren.

Wat maakt werken bij Royal Smit Transformatoren zo uniek?
Bij Smit kom je te werken in een gezellig team. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden naar andere functies. Denk aan hoofdmonteur, teamleider of specialist binnen een functie. Smit biedt erg goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien heb je uitzicht op een vast dienstverband en bieden ze je een salaris tussen de €2500 en €3200 bruto per maand inclusief toeslagen.

De beloning

  • Een salaris van €2500 tot €3200 bruto per maand inclusief toeslagen
  • Doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen
  • Garantie op 40 uur werken per week
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat ga je bij Smit Transformatoren doen?
Je gaat als monteur Binnenwerkmontage het complete actieve deel van de transformatoren assembleren en werkt middels tekeningen en schema’s. De werkzaamheden worden in een 3 ploegendienst uitgevoerd.

De interesse is groot, mocht je zeker zijn van jezelf, bel mij dan naast het versturen van een sollicitatie. Pak deze kans en solliciteer direct!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Algemeen
Vergelijkbare vacatures