Product engineer

Ede, Nederland
Vacature is vervallen
76 dagen geleden Vast € 2700 - 3200 per maand
Categorie: Engineering
Branche: Kunststoffen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wat ga je doen als product engineer bij HSV?
Vanwege het succes van HSV zoeken wij in Ede versterking op de afdeling engineering, waar je in een team met 6 collega’s komt. Je bent de schakel tussen R&D, de productie en de klant en zorgt voor een optimale afstemming. Zo ga je: 

  • Ontwerpen controleren op maakbaarheid;
  • Basiscalculaties opstellen (gewicht, materiaal, machinetijd, verpakking, e.d.)
  • Ontwerp en feedback presentaties maken voor klanten;
  • 2D en 3D tekeningen maken voor matrijsbouw;
  • Matrijzen en samples controleren en beoordelen;
  • Matrijsbouw begeleiden;
  • Werkdocumenten maken voor de productie.
Het betreft een fulltime functie en je komt direct in dienst bij HSV.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste engineer, bij voorkeur met kennis van kunststoffen, spuitgieten en matrijsconstructies. Je hebt een technische opleiding gedaan op HBO of mbo 4 niveau. Kennis van de Engelse taal is een must, als je ook de Duitse taal beheerst is dat handig. Je hebt met regelmaat contact met buitenlandse toeleveranciers en klanten. Je hebt ervaring met 3D tekenen en met CAD/CAM apparatuur en programmaturen. Je hebt zin om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen in een innovatieve, ambitieuze organisatie. 

Wat bieden wij?
PP personeelsdiensten verzorgt de werving en selectie, je komt direct bij HSV in dienst. Op basis van je ervaring en achtergrond biedt HSV een salaris tussen de €2700- 3200 bruto per maand. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, eventueel in combinatie met opleiding.

HSV Moulded Foams Group heeft een omzet van 45 miljoen euro en 350 werknemers waarvan 75 in Ede. De productie werkt vijf dagen in 3 ploegen. De communicatielijnen zijn kort, HSV is niet formeel en er is een laag verloop en een laag ziekteverzuim.
 
Waar? 
HSV Moulded Foams Group in Ede is een top maakbedrijf, nummer 39 van de Nederlandse Maakindustrie (MT 2018). Zij ontwikkelen zich in hoog tempo tot ‘de Particle Foam Engineers’.

HSV levert matrijsgevormde particle foams, die o.a. worden ingezet in de lucht- en klimaatbehandeling (HVAC), automotive en in de luchtvaartindustrie. HSV heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen en Tsjechië. Kijk voor meer op de website hsv-pi.nl.
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Algemeen