Medewerker online platform

Wageningen, Nederland
Vacature is vervallen
27 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 3500 per maand
Categorie: Bouw, Ontwikkeling
Branche: Architectuur en ruimtelijke ordening
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Wat maakt werken als medewerker online platform bij Greenpoint uniek?
  • Werken in een gezellig, klein team met een groot klantenbestand.
  • Serieuze ontwikkelingsmogelijkheden!
  • Greenpoint is hét online platform voor het beheer van de openbare ruimte.
Wat ga jij als medewerker online platform bij Greenpoint doen?
Actuele en betrouwbare gegevens zijn onmisbaar voor wie werkt aan het ontwerp, de realisatie en beheer van de openbare ruimte. In samenwerking met de klant ga je informatievragen vertalen naar een concrete dataset. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van GIS-toepassingen in Greenpoint en signaleert aandachtspunten op het gebied van gegevensbeheer en de ontsluiting van gegevens. Je analyseert data en maakt selecties voor grafische weergaven. Je koppelt databronnen aan elkaar voor een compleet overzicht en zo nodig wissel je gegevens uit met externe samenwerkingspartners. In deze functie neem je deel aan verschillende project- en werkgroepen.
 
Waar ga je werken?
Het bedrijf heet Greenpoint en maakt Greenpoint: een online platform en de opvolger van het traditionele BOR-systeem. Meer dan 50 gemeenten en een snel groeiend aantal aannemers en andere organisaties weten al waar dat voor staat: een uitermate flexibele en innovatieve oplossing voor het beheren van de openbare ruimte, van een even flexibel en innovatief team.
 
Greenpoint is gevestigd in het centrum van Wageningen en samen met je 10 collega’s ga je vanuit daar dagelijks op pad richting overheden en private partners. Centraal staat om alle partijen altijd en overal toegang tot actuele informatie te bieden.
 
Wie ben jij? 
Ben je nu werkzaam als tekenaar of werkvoorbereider en wil jij je graag verder ontwikkelen in de automatisering van informatie uit projecten van klanten in de wereld van infra, groen en bodem? Dan ben je bij Greenpoint Advies in Wageningen op je plek. Jij hebt een relevante HBO- of WO achtergrond en één jaar school- of werkervaring in GIS en/of FME en programmeren. Je bent een teamspeler en houdt ervan om in samenwerking met je collega’s aan opdrachten te werken. Je hebt gevoel bij het gebruik van data in de praktijk en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je zoekt een baan voor 32-40 uur per week en woont in Wageningen of in de regio.
 
Beloning
Afhankelijk van je achtergrond ontvang je een salaris tussen de 1.800 en 3.500 euro, een nette reiskostenvergoeding en een winstdelingsregeling die op kan lopen tot 20%. Als nieuwe collega krijg je optimale begeleiding en coaching en een intern traineeship voor het gebruik van Greenpoint. Ook krijg je een ruim opleidingsbudget om te blijven groeien, bijvoorbeeld naar de functie van adviseur. PP personeelsdiensten ondersteunt Greenpoint in de werving, je komt direct bij Greenpoint in dienst.
 
Spreekt bovenstaande informatie je aan, solliciteer dan nu!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Algemeen
Vaardigheden
Vaardigheden
Nederlandse taal