Logistiek medewerker met reachtruck- ervaring!

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
16 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2600 per maand
Categorie: Logistiek
Branche: Machines
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Drie redenen waarom deze vacature van Logistiek medewerker bij onze opdrachtgever in Wijchen een superbaan is:
  1. Je komt te werken bij een van de mooiste maakbedrijven van de regio.
  2. Zit je er op je plek? Dan is dit jouw nieuwe baan voor de lange termijn.
  3. Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving.
Wat ga je doen?
Je gaat je voornamelijk bezighouden met het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van interne transportmiddelen. Je zorgt dat de goederen een plek krijgen in het magazijn en regelt de administratieve afhandeling. 
 
De werktijden zijn doorgaans ma t/m vr van 07.30 tot 16.15 uur.
Je bent bereid om flexibel te werken en om indien nodig een avonddienst tot 00:30 te draaien of om de werkdag  om 6.00 uur te starten.
 
Wie ben jij?
Jij bent nu magazijn medewerker, logistiek medewerker, productiemedewerker of orderpicker met oog voor kwaliteit. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kennis van ERP/SAP (WMS) of een vergelijkbaar magazijnsysteem. Je hebt genoeg ervaring met de hef- en reachtruck om kostbare goederen veilig te kunnen vervoeren. 
 
Jouw nieuwe werkgever
Het bedrijf waar je gaat werken zit in Nijmegen en heeft een magazijn in Wijchen. Dit wordt jouw werkplek. Er is voldoende parkeergelegenheid en vanuit Arnhem, Cuijk, Oss, Elst, Huissen en andere omliggende plaatsen ben je er binnen een half uur! PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Ook organiseren we leuke eindejaarsborrels en krijg je een uitgebreid kerstpakket!
 
Salaris
Het salaris past bij de functie en de ervaring die jij meebrengt. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in deze nieuwe rol en zelf richting te geven aan je carrière.
 
Solliciteren?
Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton. Ik bel eerst met je en plan vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall). Als we dan allebei nog steeds enthousiast zijn, stel ik je voor bij het bedrijf. Daarna mag je mogelijk op gesprek komen bij een van de teamleiders. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Productie